Versboerderij Daalwiek

De Winkel

Sinds juni 2001 hebben we op ons erf, het achterhuis van de boerderij verbouwd tot een boerderijwinkel. In oktober 2011 heeft deze boerderijwinkel een grote metamorfose ondergaan, en zijn we weer helemaal bij de tijd. Wel hebben we geprobeerd een aantal authentieke kenmerken van de boerderij te behouden zoals de ronding in de achtergevel, en de eiken gebinten in de winkel.

Wat denkt u in onze winkel tegen te komen?

We hebben naast onze eigen producten die we produceren, ook nog een uitgebreid assortiment aan Groenten, Fruit en Streekproducten. Daarnaast verwerken we aardappelen en groenten ook nog tot panklare producten, waarbij u kunt denken aan Verse Frites, Rauwkost, Gesneden Groenten. Als we het hebben over streekproducten kunt u denken aan: jam, honing, mosterd, dessertsaus en droge worst.

In de zomer stellen we onze bloemrijke, kleurige tuin ter beschikking aan toeristen of toevallige passanten, om aan onze gezellige pick-nick tafels even te kunnen bijtanken van een heerlijke fiets- of wandeltocht. Dit kunt u doen onder het genot van een kop koffie/thee/karnemelk of iets dergelijks, welke we dan uitserveren.

Als gevolg van de hobby van Arjan, wat namelijk koken is, verzorgen we sinds enkele jaren ook bbq’s en sinds afgelopen jaar, ook volledig verzorgde catering. En geloof ons, geen etentje is hetzelfde. Hier is in overleg veel mogelijk.

De kazen van Daalwiek