Versboerderij Daalwiek

Achterhoek Zuivel

Bij Versboerderij Daalwiek, word sinds de zomer van 2021 de eigen geproduceerde zuivel afgezet onder de naam: Achterhoek Zuivel.

Bij Versboerderij Daalwiek lopen de koeien van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar buiten. Het grasland bij de boerderij is kruidenrijk. Dit is goed voor de biodiversiteit en draagt bij aan een goede kwaliteit melk. Ook krijgen we daardoor de ingrediënten in de melk die we graag hebben. Denkend aan het vet- en eiwitgehalte en mineralen in de melk. De romige rijke smaak van de melk, vind je terug in onze ambachtelijke zuivelproducten. Zo de melk wordt geproduceerd, zo wordt er ook de zuivel van gemaakt. Er wordt niet ontroomd. Daarnaast gebruiken we minimaal tot geen toevoegingen. De productie vindt plaats op het eigen bedrijf en is kleinschalig.

 

Waar kunt u aan denken, wanneer u aan Achterhoek Zuivel denkt?

 

Wij produceren: Karnemelk, Echte Roomboter, Yoghurt, diverse smaken Vruchtenyoghurt, diverse smaken Vla, diverse smaken Hang-op, diverse smaken Kwark, diverse smaken Mousse en overheerlijke Roomkaas.

Onze producten worden elke 8 weken aan een kwaliteitsonderzoek onderworpen, zodat we ook de kwaliteit van onze producten kunnen garanderen. Daarnaast is er jaarlijks een algehele bedrijfsinspectie waarbij we op alle facetten binnen het productieproces worden gecontroleerd.

 

Waar vind u onze Achterhoek Zuivel?

 

De afzet hebben we helemaal in eigen hand. We verkopen de zuivel in onze eigen boerderijwinkel, maar daarnaast zijn er ook diverse andere Boerderij- en/of Landwinkels in de regio, die onze producten in de koelvitrine hebben staan. Daarnaast zijn er enkele regionale supermarkten waar onze verkoop plaats vindt, en zijn er diverse horeca bedrijven die onze producten op de kaart hebben staan. Ook word er van onze melk, IJS gemaakt. Deze wordt in onze eigen “Tuinhutte” aangeboden, maar ook via een plaatselijke snackbar.

Kortom, de kans is groot, dat u ergens in de Achterhoek, wel tegen ons product aan loopt.

En laat u zicht dan verleiden en GENIET ER VAN.

Verkoop partners

Horstink Fruitbedrijf
Landwinkel de Verse Kers
Kaas Service aan huis
Plus
Eetwinkel van Mien
Centerr Almen en Barchem
Boerderijwinkel den 4 akker
Camping Braakhekke
De Jonge uw groenteman aan huis
Plus
Hotel Villa Ruimzicht
Boerderijwinkel Woestenenk
Bas Jansen Groente en Fruit
Ambachtelijke Slagerij Henk